Meiltä löydät sopivan tuotteen joka lähtöön!

Edustamme alan parhaita merkkejä mm.  Helkama, Merida, Echo ja Esla. Valikoimassamme runsaasti erilaisia pienkoneita, moottori- ja raivaussahoja, Kontio Motors tuotteita sekä polkupyöriä.


Pienkoneet

Olitpa sitten ammattilainen tai harrastaja, meiltä löydät sopivan tuotteen joka lähtöön! Edustamme alan parhaita merkkejä, mm. Echo

Valikoimassamme runsaasti erilaisia pienkoneita.

Polkupyörien huolto ja myynti

Pyörän tärkein huolto on sen ensihuolto. Ensimmäisten satojen kilometrien aikana uuden pyöräsi vaijerit venyvät, pinnat asettuvat vanteelle, kammet ja laakeristot saattavat löystyä; pyöräsi toimintaan tulee pientä epätarkkuutta. Ekahuollossa koko pyörä käydään läpi, syntyneet välykset poistetaan, vanteet rihdataan ja vaihteet ja jarrut säädetään. Ensi-huoltoon saakka pyörällä ajo on ns. sisäänajoa ja tämän jälkeen ovat vasta parhaat kilometrit edessä. Varmin keino hankkia teknisiä hankaluuksia jatkossa on jättää ensihuolto tekemättä.

Talvikausi asettaa omat vaatimukset pyörälle ja tällöin on parasta toteuttaa vuosi-huolto kaksi kertaa vuodessa.

Säännöllinen ja ennakoiva huolto antaa polku-pyöräilijälle huomattavasti nautinnollisempia ja turvallisempia ajokilometrejä sekä säästöjä, kun pyörän ominaisuudet pysyvät ennallaan sekä sen palveluikä nousee.

Säilytyspalvelu

Tarjoamme asiakkaille helppoa, turvallista ja laadukasta pienkone ja polkupyörien säilytyspalvelua. Suoritamme myös säilytettävien pyörien ja koneiden huollot tarpeen mukaan. Pyydä tarjous.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota yhteyttä