Meiltä erilaiset pienkoneet

Olitpa sitten ammattilainen tai harrastaja, meiltä löydät sopivan tuotteen joka lähtöön! Edustamme alan parhaita merkkejä, mm. Husqvarna ja Jonsered. Valikoimassamme runsaasti Ruohonleikkureita, akkutuotteita, robottiruohonleikkureita, ajoleikkureita, moottori- ja raivaussahoja, lumilinkoja, lehtipuhaltimia, yms.


Tutustu pienkoneisiimme

Ruohonleikkurit ja ajoleikkurit

Ruohonleikkurimallisto on Husqvarnalla laaja. Tuotteita löytyy kelaleikkurista tasoleikkuriin ja ajettavista robottiruohonleikkuriin. Ajettavat ruohonleikkurit soveltuvat myös ympärivuotiseen käyttöön niihin saatavien lisälaitteiden ansiosta. Robottiruohonleikkureiden suosio kasvaa koko ajan, mihin Husqvarnalla on tarjota loistava tuote Automower.

Moottori- ja raivaussahat

Oletpa ammattilainen tai harrastaja, Husqvarnalta löytyy hyvä valikoima moottori-ja raivaussahoja. Moottorisahavalikoima on maailman laajuisesti yksi suurimpia. Metsänhoito on mennyt ammattilaisilla pääosin raivaussahan käyttöön mistä on myös naiskäyttäjät innostuneet.

Robottiruohonleikkurit

Jos arvostat vapaa-aikaa ja haluat nurmikkosi olevan aina kunnossa, Husqvarna Automower on oikea ratkaisu nurmikon hoitoon.Tuote on ympäristöystävällinen ja hiljainen.

Lumilingot

Husqvarnalta löytyy hyvä valikoima lumilinkoja pyörävetosista telavetosiin. Lingot ovat helppoja käsitellä ja hallita.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota yhteyttä